Mentre durin les noves mesures de prevenció sanitària de la COVID-19, el Casal ha de modificar part del seu funcionament, alhora que s’adapta a les necessitats del jovent (aquest llistat s’anirà actualitzant a mesura que sorgeixin noves necessitats i serveis o es canviin les mesures dictades pel Govern). La resta d’activitats queda posposada o anul·lada, com l’espai de trobada.

CURSOS

Els cursos han passat a fer-se online mitjançant l’aplicació Zoom, si participeu a algun d’aquests cursos i no formeu part del seu respectiu grup de WhatsApp, poseu-vos en contacte amb nosaltres. I no dubteu en enviar-nos per correu electrònic qualsevol nova proposta de cursos que tingueu enviant el vostre nom, edat i telèfon al nostre correu electrònic casal@santjust.cat i mirarem de poder-la programar.

SERVEI D’INFORMACIÓ JUVENIL

El casal continua responent qualsevol consulta per correu electrònic a casal@santjust.cat, per telèfon a 93 371 02 52, per mòbil/whatsapp a 630 185 143, mitjançant les nostres xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook) i presencialment sol·licitant cita prèvia. Podeu venir a fer ús dels nostres ordinadors, inscrivir-vos al SOC o a Garantia Juvenil, fer el vostre currículum, consultar ofertes de feina, etc.

SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL

Aquest servei també continua completament operatiu, fent assessories i donant informació, tant de manera presencial com telemàtica. Recordeu que podeu fer qualsevol consulta o sol·licitar cita prèvia al seu correu electrònic mobilitatsantjust@gmail.com

ESPAI LILA

Aquest espai de trobada i empoderament de dones joves continua reunint-se de manera virtual i compartint i donant visibilitat al seu Instagram qualsevol tema al voltant del feminisme que pugui resultar interessant. Les podeu contactar mitjançant el seu perfil públic i també al seu correu electrònic espailila@gmail.com