Intercanvi Juvenil a Berna (Alemanya) – GREEN YOUTH LEADERS

0
2126

GREEN YOUTH LEADERS és el proper intercanvi juvenil europeu que organitza el Casal de Joves amb el Servei de Mobilitat Internacional de Sant Just Desvern. Aquest projecte es durà a terme a Berna (Alemanya), està destinat a joves de 14 a 19 anys i es realitzarà del 10 al 19 de juliol.

Durant els 10 dies d’experiència es treballarà al voltant de la protecció del medi ambient i l’activisme juvenil a un càmping on connectarem amb la natura i farem activitats a l’aire lliure i diferents esports com piragüisme, escalada, etc. Tot en un ambient internacional amb joves de República Txeca, Macedònia del Nord, Croàcia, Alemanya i de Sant Just!

Cost: 170€ per persona tot inclòs (viatge, allotjament, alimentació i activitats)

Dia de la reunió informativa: divendres 21 d’abril a les 19h al Casal de Joves

Preinscripcions: S’habilitaran partir del dia 21 d’abril a les 20h, aquí. Abans heu de tenir un/a usuari/ària, si encara no el teniu, ho podeu fer aquí.

La selecció de les persones participants es farà utilitzant les variables puntuables especificades a aquest enllaç. Tingueu present que assistir a la reunió informativa dóna punts!! Per justificar els vostres punts, heu d’anar al nostre aplicatiu d’inscripcions i omplir el formulari que apareix quan mireu la pròpìa activitat dintre de l’apartat “Les Meves Inscripcions” que trobareu aquí.