INSCRIPCIONS CASAL D’ESTIU

A partir del dilluns 15 de maig a les 16 h podeu anar a la web del Casal per inscrivir-vos i fer els corresponents pagament.

Per fer la inscripció online, heu d’entrar aquí i registrar-vos a la nostra pàgina web.
Si la persona jove és menor de 16 anys, el registre l’haurà de fer un adult i vincular al menor corresponent al seu compte (si el/la menor ja tenia un compte previ, poseu-vos en contacte amb nosaltres i el/la vincularem).

Un cop creat el compte ja podreu navegar per les diferents activitats del Casal d’Estiu i formalitzar la inscripció de les que vulgueu, aquí. Quan tingueu formalitzades les inscripcions, haureu d’anar a l ‘apartat de les vostres activitats i omplir els corresponents formularis on avisar de possibles al·lèrgies o de si preneu algun medicament. També ens haureu de fer arribar una fotografia de la vostra targeta sanitària mitjançant whatsapp al 630 185 143 o e-mail al casaldejovessjd@gmail.com

Algunes activitats gratuïtes també necessiten que us inscriviu a elles.

Aquest registre servirà també per futures activitats i cursos del Casal, com els tallers trimestrals o els intercanvis juvenils del Servei de Mobilitat.

Per anar a les sortides del Paintball o del Kàrting es necessita una autorització específica que us farem arribar per correu electrònic o que podeu passar a recollir pel Casal.

Si necessiteu resoldre qualsevol dubte, podeu fer ús de qualsevol dels nostres mitjans de comunicació i de les nostres xarxes socials.

Consulta tota la programació del Casal d’Estiu aquí.

DATES

A partir del 15 de maig a les 16 h

PREU

Segons activitat. Informa’t de com demanar beques a l’Ajuntament si ho necessites.

LLOC

Online