El festival de cinema D’A és un festival internacional que projecta pel·lícules d’autor a Barcelona. Però també vol afavorir la descentralització del festival i ampliar la difusió de la seva programació més enllà de la ciutat de Barcelona amb el seu format TOUR D’A. Per això, després del festival, el Tour D’A viatja per diferents ciutats de Catalunya i Espanya amb un programa especialment seleccionat. Aquesta edició 2021 en formaran part els films Armugán (Jo Sol), El teléfono del viento (Nobuhiro Suwa), Isabella (Matías Piñeiro) i Nunca volverá a nevar (Małgorzata Szumowska, Michał Englert).D’aquesta manera, el Casal col·labora amb aquest festival projectant la pel·lícula japonesa El teléfono del viento del director Nobuhiro Suwa, en versió original subtitulada al català.

L’entrada és gratuïta, però heu de reservar el vostre seient al següent enllaç (cal registrar-se) per temes de seguretat sanitària.

No es podrà entrar a la sala un cop començada la projecció.

SOBRE LA PEL·LÍCULA

El director Nobuhiro Suwa, protagonista de la retrospectiva del D’A 2018 i autor d’obres tan sensibles com Yuki & Nina o El león duerme esta noche, retorna al Japó amb aquesta road movie que reflexiona sobre les seqüeles de la tragèdia de Fukushima. Amb una emotivitat continguda, Suwa centra el relat en el periple d’una jove que ho va perdre tot i que ara busca respostes. Un film catàrtic sobre el dol col·lectiu.

DATA i HORARI

Dissabte 22 de maig a partir de les 18 h

LLOC

Sala Utopia del Casal de Joves

ORGANITZA

D’A, Diputació de Barcelona, Federació Catalana de Cineclubs i Casal de Joves