Al 2022 el Casal farà 25 anys i volem que sigui una gran celebració amb un munt d’actes durant tot l’any. Per aquest motiu engeguem aquest concurs per triar el logo del Casal per aquest 25è aniversari.

BASES DEL CONCURS

1.- PARTICIPANTS: Joves residents i/o estudiants a Sant Just Desvern d’entre 12 i 18 anys.
2.- TERMINI DEL CONCURS: Del 8 de novembre al 10 de desembre.
3.- TEMÀTICA: Els/les participants han de realitzar el que serà el logotip representatiu de la celebració del 25è aniversari del Casal, per tant seria important que sorti aquest número en el logo.
 4.- PRESENTACIÓ DELS TREBALLS: L’únic requisit tècnic és que la proposta de logo del 25è aniversari que es presenti al concurs estigui digitalitzat. Cada persona pot presentar un màxim de 3 propostes. Aquests treballs s’hauran d’enviar per correu electrònic a casaldejovessjd@gmail.com juntament amb les seves dades personals i de contacte.
5.– PREMI: El premi consisteix en un ticket regal per valor de 100€ de l’FNAC per a la persona guanyadora. El premi es podrà considerar desert si no hi participen prou persones o els treballs no tenen prou qualitat.
6.– VEREDICTE: El veredicte es farà públic al gener, en el primer acte de celebració del 25è aniversari on convidarem a les persones finalistes del concurs i posteriorment es farà públic a les nostres xarxes socials.
7.- EL CASAL DE JOVES RESOLDRÀ QUALSEVOL ASPECTE NO PREVIST EN AQUESTES BASES.
 8.- ELS DRETS DE REPRODUCCIÓ DEL LOGO QUEDARAN EN PODER DE L’AJUNTAMENT DE SANT JUST DESVERN I DEL CASAL DE JOVES.