Des del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació s’ha organitzat una activitat en contra dels conflictes armats: VEUS PER LA PAU. Una activitat que compta amb la participació i col·laboració de diferents entitats i persones del municipi amb el propòsit de fer una acció de suport a la població ucraïnesa i recollir diners destinats al PROJECTE AJUT UCRAÏNA: CORREDOR HUMANITARI LVIV – BARCELONA.

El projecte AJUT UCRAÏNA: CORREDOR HUMANITARI LVIV – BARCELONA és una iniciativa de l’entitat Acció Solidaria i Logística de Sant Just que té per objectiu millorar la situació de la població afectada pel conflicte armat a Ucraïna. Per fer-ho, treballen en una doble vessant: per un costat, faciliten la sortida de famílies especialment vulnerables i/o amb pocs recursos econòmics cap a altres regions d’Europa (sent Espanya el destí principal), i per l’altra, proporcionen material d’ajut humanitari a Ucraïna (tant sanitari com de productes alimentaris).

Dintre de la programació, l’acte comptarà amb les actuacions de Soledad Cardoso, Coraggio, l’Orfeó Enric Morera, el Cor Lo Pom de Flors, Daniela Fumadó, Emma Plaza, els Tallers de Música i Seikos. També hi haurà una botifarrada popular.

L’entrada té un cost de 5€, però també es poden fer donatius al següent compte bancari ES32 0081 0002 4300 0194 8706 (concepte Ucraïna). Tots els diners recaptats aniran al projecte d’Acció Solidària i Logística per a la compra de medicines per Ucraïna.

DATA i HORARI

Divendres 20 de maig, a partir de les 19 h

LLOC

Sala Utopia del Casal de Joves

ORGANITZA

Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació i Ajuntament de Sant Just Desvern