En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern Municipal davant de la situació generada pel COVID-19, informem que el Casal de Joves suspèn totes les seves activitats a partir de divendres 13 i fins el dissabte 28 de març (ambdós inclosos).

Així mateix, informem que romandran actius els serveis d’atenció telefònica (93 371 02 52 / 630 185 143) i correu electrònic (casal@santjust.cat) per tal de resoldre qualsevol aclariment.

Us informem que les renovacions i inscripcions als tallers queden ajornades fins a que tornem a obrir i que les sessions del cursos que havíen de fer-se la setmana vinent es miraran de recuperar d’alguna manera.

Així mateix, els serveis de Bucs d’Assaig, d’Espai Creatiu i de Lloguer de Sales queden sospesos provisionalment fins a que tornem a obrir al públic. Paral·lelament, el Servei de Mobilitat Internacional mantindrà la seva activitat mitjançant el correu electrònic mobilitatsantjust@gmail.com i al telèfon mòbil (630 185 143).

Per mantenir-vos informats, no oblideu de seguir-nos a les xarxes socials i, si no podeu estar sense nosaltres, uniu-vos al #casalchallenge (més informació al nostre compte d’Instagram).

Us agraïm la vostra comprensió.

L’equip del Casal de Joves

 

LEAVE A REPLY