Descripció: curs de formació europeu on es treballa totes les eines i recursos que tenen les organitzacions no lucratives, petites i mitjanes, per poder sobreviure i tirar els seus projectes endavant. Creació de campanyes de Fundraising, descoberta de plataformes d’organització online, templates 
Participants: 3 joves de més de 18 anys
País: Braulange, Alemanya
Data: del 14 al 22 de maig de 2017
Organitza: NaturKultur e.V.
Opinió dels participants: 
Raquel Sanchez-Sierra (30 anys): “L’oportunitat de poder formar part del programa Guerrilla Yotuhwork ha estat un plaer i tota una experiència a nivell vital. És enriquidor prendre consciència de primera mà de les diverses necessitats que estan patint algunes regions de la UE. També poder reflexionar i treballar en el disseny de solucions que ajudin a totes aquestes comunitats”.
Oliver Peña (29 anys): “Una experiencia muy enrequecedora para conocer con más detalle los métodos que utilizan las ONG para luchar a favor de los intereses de los más desfavorecidos”.
Gerard Izquierdo (23 anys): “Aquest TC a Alemanya ha sigut una espurna per poder començar certs projectes, tot fent-ho des d’un punt de vista nou, amb una visió molt més amplia a l’hora de treballar. S’hauria d’aplicar a molts més àmbits l’educació no formal!”.
COMPARTIR