Intercanvi Juvenil a Osterholz (Alemanya) – HEALTHY MIND IN HEALTHY BODY

0
2317
Young woman and man sit with crossed legs and meditate with brain icon on the background. Vector illustration

HEALTHY MIND IN HEALTHY BODY és el proper intercanvi juvenil europeu que organitza el Casal de Joves amb el Servei de Mobilitat Internacional de Sant Just Desvern. Aquest projecte es durà a terme a Alemanya, està destinat a joves d’entre 14 a 19 anys d’edat i es realitzarà del 19 al 29 de juny.

Durant els 10 dies d’experiència es treballarà al voltant d’un estil de vida més saludable, amb esport, tècniques de relaxació, una correcta alimentació i menys pantalles. Tot en un ambient internacional amb joves d’Alemanya, Croàcia, Macedònia del Nord i Sant Just!

Cost: 170€ per persona tot inclòs (viatge, allotjament, alimentació i activitats)

Dia de la reunió informativa: divendres 21 d’abril a les 19h al Casal de Joves

Preinscripcions: S’habilitaran partir del dia 21 d’abril a les 20h, aquí. Abans heu de tenir un/a usuari/ària, si encara no el teniu, ho podeu fer aquí.

La selecció dels/les participants es farà utilitzant les variables puntuables especificades a aquest enllaç. Tingueu present que assistir a la reunió informativa dóna punts!! Per justificar els vostres punts, heu d’anar al nostre aplicatiu d’inscripcions i omplir el formulari que apareix quan mireu la pròpìa activitat dintre de l’apartat “Les Meves Inscripcions” que trobareu aquí.