Descripció: En aquest projecte, el Casal de Joves continua amb la seva participació per 4rt any consecutiu. L’objectiu principal que es repeteix cada any en aquest Curs de Formació Europeu és preparar a futurs/es formadors/es mitjançant un aprenentatge transversal de totes les habilitats i eines necessàries (presa de decisions, aprendre a parlar en públic, pensament crític, coaching, etc.) per proporcionar bons cursos i tallers a les seves respectives organitzacions.
Participants: 35 joves de 5 països diferents (7 participants per país): Alemanya, Espanya, Grècia, Turquia i Croàcia.
País: Osterholz-Scharmbeck, Alemanya
Data: del 20 al 28 d’agost de 2020
Organitza: NaturKultur e.V. amb la col·laboració de la resta d’associacions coorganitzadores, com el Servei Internacional de Mobilitat de Sant Just Desvern
Opinió d’anteriors participants: 
Imanol López (26 anys) “Tenir la possibilitat de participar en aquest projecte va ser una gran oportunitat. Et cobreixes de típic tòpics com gent meravellosa i experiències noves, però trobes alguna cosa que t’endús per sempre, encara que no sabies que havies d’anar tan lluny per trobar-la”
Ingrid González (31 anys) “ Gracias al tiempo personal que me ha brindado ser participante de “Its’ up to me” y a todos esos “momentos ahá” he tomado varias decisiones trascendentales. Gracias por el tiempo y por la oportunidad.

LEAVE A REPLY