EL CASAL ES TORNA VIRTUAL

Mentre duri la situació pel COVID-19, el Casal ha pres tota una sèrie de mesures per mantenir part del seu funcionament de manera online, alhora que s’adapta a les necessitats del jovent durant el confinament que ara us passem a explicar (aquest llistat s’anirà actualitzant a mesura que sorgeixin noves necessitats o serveis).

ATENCIÓ DIRECTA

El casal continua responent qualsevol consulta per correu electrònic a casal@santjust.cat, per telèfon a 93 371 02 52, per mòbil/whatsapp a 630 185 143 i mitjançant les nostres xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook).

A més hem iniciat conjuntament amb Enllaç un nou servei d’atenció juvenil per tractar temes com el reforç escolar o el suport emocional durant el confinament que podeu consultar aquí.

CURSOS

Al nostre perfil d’Instagram s’informarà dels diferents cursos de manera online, podreu consultar quina és la proposta pel proper quadrimeste. I no dubteu en enviar-nos per correu electrònic qualsevol nova proposta de cursos que tingueu que mirarem de poder-la programar també, enviant el vostre nom, edat i telèfon al nostre correu electrònic casal@santjust.cat

ACCIONS

· (Des)Confinament Casalero, sota aquest nom hem creat una playlist col·laborativa a Spotify on podeu posar cançons alegres que ens ajudin a estar a casa d’una manera més divertida però que també que us acompanyin mentre sortiu a l’aire lliure. Podeu seguir aquesta llista i posar cançons aquí.

SERVEI D’INFORMACIÓ JUVENIL

Anem compartint mitjançant la nostra newsletter els temes relacionats amb el COVID-19 que poden interessar al jovent, què passa si et fan un ERTE/ERTO, ajudes econòmiques, lloguers, borses de feina, nous serveis d’atenció cuitadana, campanyes solidàries, etc. A més d’anar destacant les activitats més importants que el Casal organitza durant aquests dies, així que no dubteu en inscrivir-vos per rebre-la per correu electrònic aquí.

SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL

Aquest servei també continua completament operatiu encara que ha modificat la seva manera d’atenció degut al confinament i que podeu consultar aquí.

Igualment, recordeu que podeu fer qualsevol consulta al seu correu electrònic mobilitatsantjust@gmail.com

ESPAI LILA

Aquest espai de trobada i empoderament de dones joves continua reunint-se de manera virtual i compartint i donant visibilitat al seu Instagram qualsevol tema al voltant del feminisme que pugui resultar interessant. No dubteu en seguir el seu perfil perquè estan a punt de publicitar una campanya contra la violència masclista en temps de confinament feta per elles mateixes on expliquen els diferents recursos que existeixen actualment i que pot resultar de vital importància durant aquests dies.

Les podeu contactar mitjançant el seu perfil públic i també al seu correu electrònic espailila@gmail.com

LEAVE A REPLY